Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
Jakker, Regndress, Salong klær Til Katten Til Hunden
Brukshund Dekaler / Hundebilder / Nøkkelringer Dekken & Refleks Dørmatter / Motivmatter Halsbånd, Kobbel, Seler & Belter Happy Dog Hundefor Hundebur/stål/aluminium/ plast / tekstil m. m Hundegodis Hundehus / Hundeluker Hundeklær / Hundeskjerf Hundeposer / Bæsjeposer Hundesenger, puter, tepper Hundevogner ID-Brikker Leker Mat & Vannskåler Meatlove kjøttpølser Potesokker / Potepleie Provit Hundemat Royal Canin Sikkerhet Stell & Pleie Sykkel & tilbehør Ting & Tang Treningsutstyr til Hund & Menneske Utstilling Valp
TILBUD OUTLET

OM OSS

Velkommen til Diggidog, mitt navn er Toril Hasselgren. Jeg tok over Diggidog den 1. september 2012. Diggidog selger hovedsak utstyr til hund, men også litt til katt. DiggiDog.no er ett firma med eier som har god kunnskap om hund og dens behov. Jeg har alltid hatt stor interesse for dyr og da spesielt hund. Driver også et lite oppdrett av Newfoundlandshund, Cocker Spaniel og Pomeranian. Jeg vil gjøre alt jeg kan for at du og ditt kjæledyr skal bli fornøyd.


Jeg ønsker at flest mulig mennesker og dyr skal få muligheten og tilgang til å bruke gode produkter og smarte løsninger uansett hvor i landet du bor, dette har DiggiDog nå jobbet med siden 2006 og det gleder oss fortsatt at vi stadig kan tilby flere og flere dyrekjære venner nye å spennende løsninger rundt om i Norden og i Europa!

Jeg er svært opptatt av god kvalitet på varene til en god pris, du vil derfor kunne finne billige alternativer og mer luksuriøse alternativer på våre sider, her skal dere kunne finne noe for en hver smak og for ett hvert bruk.

Jeg ønsker å drive service til dere over nettet for større tilgjengelighet. Dessverre så har ikke Diggidog noen fysisk butikk på Gjerdrum lenger, da etterspørselen ble for liten.   

Diggidog er nå kun en nettbutikk, men selvfølgelig går det an å hente bestilte varer i Diggidog sine lokaler hvis man ønsker det. 
 

Hvis det er noe du lurer på om for eksempel ett produkt du ikke finner, nøl ikke, ta kontakt med oss og vi skal hjelpe deg så godt vi kan med å finne det du er på jakt etter!

Jeg ønsker å gjøre deres hverdag en smule mindre hektisk ved å tilby våre tjenester til deg!

Er det noe jeg mangler synes du? Ta kontakt, så fikser jeg det!

Ha en hyggelig handel her hos oss!


DiggiDog.no
- KUN DET BESTE ER GODT NOK!
Orgnr; 984 323 794


VÅRT NYHETSBREV